Behandelingen

Wie wil nou geen mooie nagels? Niet alleen vrouwen, maar ook zeker mannen zijn van harte welkom. Mooie, gezonde en goed verzorgende handen zijn belangrijk en geven een goede indruk. Bovendien gebruik je, je handen continue en laten deze zien wie u bent.

Mooie nagels zijn voor iedereen. Wilt u langere nagels, heeft u last van zwakke, broze of slappe nagels of bent u een nagelbijter?
Wilt u ook mooie, verzorgde handen en nagels? 
Er is van alles mogelijk op het gebied van nagels, wij kunnen uw eigen nagels verstevigen, verzorgen, verlengen en verharden.

Gelpolish

Wat is gelpolish op de natuurlijke nagel?
Gelpolish is een product dat langdurig een mooie kleur en glans geeft op de nagels. Gelpolish word uitgehard onder een led/UV lamp, dus hoeft niet op te drogen. Daar waar nagellak binnen een paar dagen niet meer mooi op de nagels zit, zit gelpolish zeker weken uitstekend.

Wij kunnen uw eigen nagels verstevigen met gelpolish en voor extra versteviging kunnen wij onder de gelpolish een basis laagje aanbrengen van gel building base, rubberbase, fiber cooat of indien nodig seal & protect. Hiermee zijn uw eigen nagels extra verstevigd en blijven minimaal 2 weken gewoon mooi zitten, zonder dat de gelpolish eraf bladdert. Hierdoor is het ideaal voor mensen die geen kunstnagels willen of mogen in verband met werk maar wel een mooie kleur op de nagels willen. Met de rubberbase kunnen wij een korte, natuurlijk flexibele verlenging maken zodat al uw nagels dezelfde lengte hebben. Gelpolish is uiteraard ook mogelijk op uw teennagels. Gelpolish is inclusief mini manicure.

Blushes by seduction

De nieuwe Blush (Biab) is de trend van dit moment. Ook wel de make up for the nails genoemd. De Blush van Magnetic is het perfecte product voor het creëren van natuurlijk uitziende nagels. Wie wil er nou geen mooie, stevige, verzorgde nagels die er ook nog eens natuurlijk uitzien?
HET IS NU MOGELIJK!!! De Blushes zijn speciaal ontwikkeld voor de natuurlijke nagels en dus geschikt voor u, als u geen lange kunstnagels wilt. De nagels kunnen wel mooi meegroeien. De Blushes zijn verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren die passen bij vrijwel iedere huiskleur. Van Milky look tot zachte koffie tinten: voor iedere Blush Babe een passende kleur. De Blush gel heeft een sterke hechting. De gel is sterk maar toch flexibel. De gel word niet te dik, waardoor het heel natuurlijk oogt.

Seal & Protect behandeling

Heeft u last van beschadigde, gespleten of dunne nagels? Blijven kunstnagels slecht zitten of heeft u snel lifting? Misschien is dit dan wel de oplossing! De Seal & Protect zorgt voor een permanente verbinding tussen de keratine cellen van de natuurlijke nagel, hierdoor zal ze natuurlijke nagel verbeteren. Doordat de nagel verbeterd, is de hechting ook beter bij kunstnagels.

De Seal & Protect is ook mogelijk als behandeling op de natuurlijke nagels. Dit is een kuur van 4 behandelingen gedurende 2 maanden..
Neem contact op voor meer informatie over deze behandeling.

Gebruik van Seal & Protect bij kunstnagels is in overleg.  Mochten er problemen zijn met de hechting van uw kunstnagels dan gaan wij samen kijken hoe we dit het beste voor u kunnen oplossen.

Kunstnagels gel

Mooie stevige nagels, lang of kort. Naturel, kleur of glitters.... Het kan allemaal. Met gel kunnen we uw natuurlijke nagel verlengen. Gel is een licht product, kan wat dunner zijn en is flexibeler. Met gel duurt het wat langer omdat er meerdere lagen onder de lamp moeten. Gelnagels heeft wel het voordeel dat het geurloos is. Verlenging van nagels is inclusief mini manicure. 

Kunstnagels Powergel

Ook met powergel (acrylgel) kunnen we uw natuurlijke nagel verstevigen of juist verlengen. Powergel is een licht product, een gel maar die dezelfde stevigheid geeft als acryl. Powergel heeft het groot voordeel dat het geurloos is. Maar moet wel weer onder de lamp. Verlenging van nagels is inclusief mini manicure. 

Kunstnagels acryl

Ook Acrylnagels zijn mogelijk bij Your Nails Time. Acryl word gemaakt door een poeder te mengen met een vloeistof (monomeer). De acrylnagels worden aan de lucht uitgehard en niet onder de lamp. Acrylnagels zijn heel erg hard. Deze substantie ruik je wel. Hiermee is het ook mogelijk om uw natuurlijke nagel verstevigen of juist verlengen. Bij nagelbijters word dit geadviseerd. Verlenging van nagels is inclusief mini manicure. 

Nailart

Nailart is het versieren van de nagels met handgeschilderde gelpolish, stickers, stempels, folie, strass steentjes of accessoires. Dit is op vele manieren mogelijk. Op de prijslijst staat de richtprijs voor nailart. Het is afhankelijk van de soort nailart in combinatie met welk materiaal en extra tijd. Heeft u zelf een leuk design gezien? Laat het weten dan word u geïnformeerd over de mogelijkheden en de prijs.

Nagelriemolie

Wist u dat het gebruik van nagelriemolie heel belangrijk is voor het mooi houden van de nagels en de nagelriemen? Gebruik het liefst 2 á 3 keer per dag olie om uw nagelriemen in te smeren, vergeet hierbij ook niet de onderkant van uw nagels. 
Door uw nagels goed te verzorgen, blijven uw nagels niet alleen mooi maar blijven ook uw kunstnagels beter zitten!