Nabehandelingen

Gelpolish.
Afhankelijk van de groei van uw nagels, is het noodzakelijk om de gelpolish na ongeveer 2 á 3 weken weer te behandelen.
Zo valt de uitgroei bij de nagelriem niet op, zijn ze weer netjes en kunt u weer kiezen voor een ander leuk kleurtje.

Kunstnagels
Uiteraard groeien de nagels ook verder onder kunstnagels. Hierdoor krijgt u bij de nagelriemen een stukje wat niet bedekt is met het product.
Na verloop van tijd zit ook het breekpunt van de nagels niet meer op de juiste plaats waardoor de kunstnagels eerder kunnen breken.
Het is daarom belangrijk om niet te lang te wachten met de nabehandeling van uw kunstnagels. Om de 3 á 4 weken is een nabehandeling nodig tenzij de nagels zo hard groeien (bijvoorbeeld nagelbijters), in dat geval is soms 2 weken al mogelijk. 

Reparatie 
Zit er een scheurtje in uw nagel, ziet u een luchtbel of is er een nagel afgebroken? Neem dan contact op met Your Nails Time, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.

Verwijderen
Indien u kunstnagels of gelpolish wilt verwijderen adviseer ik u dit zeer beslist niet zelf te doen. Het kan schadelijk zijn voor uw natuurlijke nagels om zelf de kunstnagels of gelpolish te verwijderen. Omdat dit meestal op de verkeerde manier uitgevoerd word. Nagelsalon Your Nails Time helpt u graag om het op de juiste manier te verwijderen, zonder uw nagels te beschadigen.