Ik zal me even voorstellen…

Mijn naam is Ghislaine. Al jaren heb ik een passie voor nagels. Nu besloten om daar toch echt wat mee te doen. Er lijkt me toch niets leukers om van je passie je werk te kunnen maken. Ik heb momenteel mijn eigen nagelsalon aan huis in Sint Annaparochie.

Ik heb de opleiding tot allround nagelstyliste gevolgd bij Magnetic Nail Academy en heb dit succesvol afgerond. Naast de vele certificaten ben ik ook gediplomeerd. In de salon is hygiëne uiterst belangrijk en daarom krijgt iedere klant een nieuwe nagelvijl. Werk ik met geïntegreerde afzuiging in de behandeltafel, desinfecteer ik na elke behandeling de instrumenten en hou ik de salon netjes en schoon. Ik werk uitsluitend met professionele merkproducten waaronder Magnetic. Magnetic is de trendsetter met o.a. de nieuwste kleuren, is vegan en dierproefvrij.

Ik ben zeer leergierig en zal mezelf daarom blijven ontwikkelen met aanvullende cursussen en workshops. Ik werk met gelpolish, gel, powergel en acryl. Uiteraard is verlenging van eigen nagels ook mogelijk door middel van tips of sjablonen. De natuurlijke nagels extra verstevigen kan en ook nagelbijters kunnen we goed helpen om weer mooie nagels te krijgen. Ook nailart vind ik super leuk en kan ik op diverse manieren. Ik vind het heel leuk om de trends op te zoeken en mee te gaan met de tijd. Ik zal met volle aandacht naar uw wensen luisteren, advies geven en u tevreden met de mooiste nagels weer laten vertrekken. Bent u benieuwd, maak dan maar gauw een afspraak.